Dinsdag 20 maart, feestelijke afsluiting van ons project Samen Leven NU


Dinsdag 20 maart is de feestelijke afsluiting van ons project Samen Leven NU

Graag willen we je uitnodigen om kennis te maken met veel van de Rotterdammers die we de afgelopen maand in beeld hebben gebracht. We hebben dat gedaan omdat we de oplopende aanscherping van tegenstellingen in de verkiezingscampagnes zat zijn.
Wij denken dat de politiek veel meer zou moeten kijken wat hun inwoners voor wensen en/of oplossingen hebben.Nu na een maand van items vanuit de straten van Rotterdam is het tijd om de balans op te maken.
We vertonen in de Leeszaal een aantal blokken met een selectie van de items die, via onze samenwerking met OPEN Rotterdam, uitgezonden zijn.Met korte nagesprekjes gaan we kijken of en op welke manier bewoners/ initiatiefnemers elkaar kunnen versterken.
Met dit project hebben we laten zien dat er veel positieve initiatieven in Rotterdam spelen. De spoken word artist Neusa Gomes riep de politiek op: Jullie hebben maar een taak! Doe anders ons na!  


Wij van Wijk TV zouden Samen Leven NU als project graag voortzetten, zodat er een duidelijk doorlopend signaal richting “de politiek” kan worden gegeven.We hopen met deze avond daartoe een aanzet te geven.
Tot Dinsdag 20 -03 in Leeszaal WestZaal open 20u Aanvang programma 20.30u 
Iedereen is welkom! want we zijn allemaal Rotterdammers.
Ron Blom – Wim Wiegmann Wijk TV
www.wijk-tv.nl www.samenleven.org